VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE HALK TOPLANTISINA KATILDI

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şırnak Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde halk toplantısına katıldı.

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE HALK TOPLANTISINA KATILDI
7.06.2021 16:09:00 0

 Vali Pehlivan, Şırnak AK Parti Milletvekili Rizgin Birlik, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, TSO Başkanı Osman Geliş ve ilgili kurum amirleriyle birlikte gittiği Bahçelievler Mahallesinde, Fatih İlkokulu/Ortaokulu bahçesinde vatandaşlarla buluştu.

 Vali Pehlivan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü Toplu Açılış Töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayınla Şırnak’a bağlandığını belirterek Cumhurbaşkanının Şırnaklılara olan selamlarını iletti. Şırnak’ta tamamlanan, devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgiler paylaştı.

Vali Pehlivan, Bugüne kadar Şırnak’ta devletin, bütün Bakanlıkların destekleriyle sayısız kamu hizmetinin hayata geçirildiğini ifade etti, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı, daha nice güzel yatırımların yapılacağını belirtti.

Milletvekili Birlik, Şırnak ile ilgili konuları Ankara’da Bakanlıklar nezdinde yakından takip etmeye devam ettiğini ve her geçen gün yeni yatırımların gündeme alındığını dile getirdi.

 Belediye Başkanı Yarka, Şırnak Belediyesinin Merkeze bağlı Mahallelerde yaptığı ve planladığı yatırımlardan bahsetti, Bahçelievler Mahallesinde de söz verilen altyapı yatırımlarının yerine getirilmekte olduğunu belirtti.

Mahalle sakinleri de toplantıdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi.