VALİ PEHLİVAN, AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİNİ KABUL ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, 34’üncüsü düzenlenen ahilik haftası kutlamaları kapsamında ziyaretine gelen Ahilik heyetini kabul etti.

VALİ PEHLİVAN, AHİLİK HAFTASI KUTLAMA HEYETİNİ KABUL ETTİ
16.09.2021 09:23:00 0

Vali Ali Hamza Pehlivan; Ahilik kültürünün tanıtılması ve gelecek kuşaklara aktarılması adına ülke genelinde bu yıl 34’üncüsü düzenlenen ahilik haftası kutlamaları kapsamında ziyaretine gelen Ticaret İl Müdürü Mehmet Emin Yıldırım, Ticaret Sanayi Odası İl Başkanı Osman Geliş, ESO Odaları Birliği Başkanı Heşar Haşimoğlu, Oda Başkanları, STK’lar ve esnaflardan oluşan heyeti Valilik makamında kabul etti.     

Ahiliğin ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamda önemli değerleri bünyesinde barındırdığını ifade eden Vali Pehlivan, geçmişte düzenleyici ve denetleyici bir kurum olan ahiliğin dürüstlük, paylaşma, yardımlaşma, kaliteli iş ve hizmet gibi pek çok insani ve ahlaki değeri kapsadığını belirtti.

Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan faaliyetler hakkında bilgiler alan Vali Pehlivan, heyetin ahilik haftasını kutlayarak ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.