VALİ PEHLİVAN İDİL’İ ZİYARET ETTİ

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İdil’i ziyaret etti.

VALİ PEHLİVAN İDİL’İ ZİYARET ETTİ
8.09.2021 15:51:00 0

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İdil’i ziyaret etti.

VALİ PEHLİVAN, İDİL KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil Kaymakamlığını ziyaret etti.

          Vali Pehlivan, İdil’de yürütülmekte olan çalışmalar, devam eden yatırımlar, proje ve faaliyetler hakkında İdil Kaymakamı Refik Özsoy’dan bilgiler alarak çeşitli konularda değerlendirmelerde bulundu.

VALİ PEHLİVAN, TEPECİK KÖYÜ YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil’e bağlı Tepecik Köyü yolunda incelemelerde bulundu.

Devam eden yol asfaltlama çalışmaları hakkında İdil Kaymakamı Refik Özsoy ve İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Muzaffer Elçi’den bilgiler alan Vali Pehlivan, yakında tamamlanacak olan yolun köy halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

VALİ PEHLİVAN, ÖZBEK KÖYÜ GÜRBARAZ MEZRASINI ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, İdil’de Özbek Köyüne bağlı Gürbaraz Mezrasını ziyaret etti.

Mezra halkı ile bir araya gelerek hasbihalde bulunan Vali Pehlivan, tamamlanan yol asfaltlama çalışmasını da inceleyerek yolun köy halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

VALİ PEHLİVAN İDİL MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Valiz Ali Hamza Pehlivan, vatandaşların aileleri ile birlikte vakit geçirdiği ve piknik yaptığı 80 dönümlük İdil Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

İçerisinde Dirsekli Gölü’nün de bulunduğu mesire alanında tamamlanan ve planlanan çalışmalar hakkında İdil Kaymakamı Refik Özsoy’dan bilgiler alan Vali Pehlivan, alanda yapılacak ilave çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

VALİ PEHLİVAN, YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN İDİL İLÇE HALK KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ali Hamza Pehlivan, yeni yerine taşınan ve kitaplık, okuma salonu ve ilgili diğer bölümlerinde düzenleme çalışmaları devam eden İdil İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti.

 15 bine yakın kitabı bünyesinde barındıran kütüphanenin faaliyetleri hakkında Kütüphane Müdürü Ömer Bulut’tan bilgiler alan Vali Pehlivan, kütüphanede bulunan öğrencilerle de görüşerek kitap okumanın öneminden bahsetti, eğitim-öğretim hayatlarında üstün başarı ve kolaylıklar diledi.