YENİ ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU

Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, Cemiyetin adını kullanarak ‘Var Olma’ çabası içinde olan şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.

YENİ ŞIRNAK GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU
11.01.2022 16:28:00 0

 Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, Cemiyetin adını kullanarak ‘Var Olma’ çabası içinde olan şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı. Şırnak Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamada; “Söz konusu şahıslar Cemiyete üye olmadıkları gibi Cemiyet ile herhangi bir ilişkileri de yoktur”denildi.

Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamada; “Şırnak Valiliğinin Şehri Nuh Otelde düzenlemiş olduğu 10 Ocak çalışan gazeteciler günü programında cemiyetle bir bağı olmayan kişinin kendini Şırnak Gazeteciler Cemiyet başkanı olarak protokole tanıtması, Yeni Şırnak Gazeteciler cemiyet başkanı ve üyelerini Protokol karşısında zor durumda bırakmıştır. Şırnak Valisine, Belediye Başkanına ve diğer protokol üyelerine Kendini Şırnak Gazeteciler başkanı olarak tanıtan şahsın Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olmadığı ve Cemiyetimizle hiçbir alakası olmadığını kamuoyuna duyururuz. İlgili şahıs ile ilgili gerekli yasal işlemler Cemiyet avukatımız tarafından başlatılacaktır. “