Zeyrek; ‘Hastane Temeli Ne Zaman Atılacak ?’

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek, 500 yataklı şehir hastanesi için somut bir adımın ne zaman atılacağının merak konusu olduğunu söyledi.

Zeyrek; ‘Hastane Temeli Ne Zaman Atılacak ?’
5.07.2021 18:35:00 0

DEVA Partisi Şırnak İl Başkanı Guhdar Zeyrek Şırnak ve ilçelerinin nüfusunun giderek arttığını ve mevcut hastanelerin yetersiz kaldığını ifade etti. Zeyrek,  Şırnak’ta yapılması planlanan 500 yataklı şehir hastanesinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen somut bir adımın atılmadığını söyledi.

2020 yılında sağlık bakanı Fahrettin Koca’nın projenin bittiğini ve bu sene içerisinde ihalesinin yapılacağı yönünde hatırlatmada bulunan Zeyrek, ortada somut bir adımın olmadığını ve bundan endişe duyduklarını söyledi.

Zeyrek açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Herkesin malumu söz konusu sağlık olunca herşeyin ikinci planda olduğu ve dolayısıyla Şırnak halkının haklı beklentisi olan şehir hastanesinin ivedilikle yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu kadar önemli bir konunun siyasete malzeme yapılmaması gerektiğini siyaset üstü olarak görmek gerekir. Konunun tekrar seçim vaadi olarak Şırnak halkının önüne getirilmemesi gerektiğini sağlığın seçimlerden çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz.”