BİK DİYARBAKIR MÜDÜRÜ NUHOĞLU GÖREVE BAŞLADI

BİK Genel Müdürlüğü ülke genelinde kapsamlı bir değişime gitti. Bu kapsamda Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’ne atanan Ali Nuhoğlu göreve başladı.

BİK DİYARBAKIR MÜDÜRÜ NUHOĞLU GÖREVE BAŞLADI
GÜNCEL 16.08.2024 10:06:00 0

Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki bölge müdürlüklerinde kapsamlı bir yeniden yapılanmaya giderek önemli kadro değişiklikleri gerçekleştirdi. Yapılan düzenlemeyle, bölge müdürlüklerinin sayısı 15'e indirildi ve Diyarbakır Bölge Müdürlüğü’ne Ali Nuhoğlu atandı.

Trabzon Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu, yapılan atama ile Diyarbakır Bölge Müdürü Hasan Kutay'ın yerine Diyarbakır Bölge Müdürlüğü görevine getirildi.

Pazartesi günü göreve başlayan Nuhoğlu; “Kurumumuz 15 bölgede 81 ilimize hizmetine devam etmektedir. İnşallah biz de kadim şehrimiz Diyarbakır başta olmak üzere 7 ilimize hizmet edeceğiz. Yeni süreçte de resmi ilan ve resmi reklam akışları ile ilgili herhangi bir aksaklığa meydan vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Basın İlan Kurumu olarak resmi ilan iş ve işlemlerimizi titizlikle yerine getirmeye, kurumlarımızla ve süreli yayınlarımızla uyum içinde çalışmaya mesai arkadaşlarımızla birlikte gayret edeceğiz. Yüce Rabbimiz mahcup etmesin” dedi.

BASIN İLAN KURUMU DİYARBAKIR BÖLGE MÜDÜRÜ ALİ NUHOĞLU KİMDİR?

Trabzon’un Of ilçesinde doğan Nuhoğlu, 2006 yılında başladığı Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ndeki eğitimini 2010 yılında tamamladı.

2011 yılında Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’nde Kontrol Memuru olarak göreve başladı. 5 yıllık görev süresi içerisinde yerel ve ulusal olarak çok sayıda gazetede denetim faaliyeti gerçekleştirdi.

Nuhoğlu, Mart 2016’da Basın İlan Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğüne atandı.

2019 yılı Temmuz ayında Gaziantep İl Müdürü olarak atanan Nuhoğlu, 2020 yılı Şubat ayında Trabzon İl Müdürlüğü görevine atandı.

Görev süresi içerisinde Artvin, Bayburt, Gümüşhane, Rize illerinin ve internet haber sitelerinin Kurum görev alanına dâhil edilmesi çalışmalarını yürüterek, kurucu bölge müdürü olarak faaliyet gösterdi.

12 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla Diyarbakır Bölge Müdürü olarak göreve başlayan Nuhoğlu, Diyarbakır ile birlikte Batman, Bingöl, Siirt, Mardin, Muş ve Şırnak illerine hizmet edecek. (Haber Merkezi)