Tarih: 01.08.2024 09:33

CİZRE’DE EŞİ 1’İ ENGELİ 4 ÇOCUĞU İLE BIRAKIP GİTTİ

Facebook Twitter Linked-in

Cizre’de Sur Mahallesinde ikamet eden ve eşi tarafından terk edildikten sonra biri engelli dört çocuğu ile yaşam mücadelesi veren Leyla Y., Cizreli hayırseverlerden yardım bekliyor.

Sur Mahallesinde kavurucu sıcaklara rağmen derme çatma bir evde vatandaşların kendisine verdiği küçük bir su kliması ile yaşamlarına devam eden beş kişilik aile komşularının yardımı ile hayata tutunmaya çalışıyor.

Mutfak eşyasından buzdolabına, televizyondan giyim malzemesine. Klimadan, yerde oturacak halıya kadar hiçbir eşyanın olmadığı bir evde biri engelli olmak üzere dört çocuğu ile komşularının desteği ile yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını ifade eden Leyla Y. “Eşim bizi terk edince biri engelli dört çocuğum ile birlikte ortada kaldık. Ne yatacak yatağımız nede yiyecek sıcak bir aşımız var. Cizre’nin kavurucu sıcaklarında çocuklarımla yaşamaya çalışıyoruz. Çok zor durumdayım. Cizre’deki hayırsever vatandaşlarımızdan bize sahip çıkmalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz. Kimin elinden ne geliyorsa lütfen bize yardım etsinler. Çünkü çocuklarımın bakıma ve desteğe ihtiyacı var.” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —