ŞIRNAK’TA 11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 11’inci Yeşilay bisiklet turu, Şırnak’ta 40 yetişkin bisikletçi “sağlıklı yaşam keyfinin birlikte kalıcılık” sloganıyla katıldı.

ŞIRNAK’TA 11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ
SPOR 6.05.2024 09:39:00 0

Türkiye genelinde 11’incisi düzenlenen Yeşilay bisiklet turu Şırnak’ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yeşil Şırnak il temsilciliğinin işbirliği ile 40 yetişkin bisikletçinin katılımı ile gerçekleşti. Ömer Kabak Meydanı’ndan başlayan bisiklet turu Kent Meydan’ında sona erdi. Bisikletçiler “Sağlıklı yaşam boyu birlikte kalıcılık” sloganı ile pedal çevirdi. 

Etkinlikte konuşan Şırnak Yeşilay Şube Başkanı Mahsun Çağın, “Yeşilay ilişkileri ile mücadele alanında hizmet veren kamu ilişkilerinde bir dernek yoluyla her alanda müdahil olan her alanda kendini gösteren bir cemiyettir. Bizler bağımlılıkla mücadelemizi spor ile güçlendirerek, spor ile daha iyi bir hale getirmek için gerekeni yapıyoruz. Bugünde bu enerjiyi insanlarımıza göstermek için bu etkinliği düzenliyoruz” dedi. 

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar ise, “ülkemizin sarsılamaz bütünlüğü sağlam vücut ve kafalarla olacaktır. O nedenle bisiklet sporu son derece faydalı bir spor. Bisiklet sporu, her biriye hitap eden, beyine, içeriye, kaslarımıza hitap eden bir spor dalı. Biz burada bunu teşvik etmeyi hedefliyoruz. İnşallah bisiklet sporunu daha geniş alanlara yayacağız” şeklinde konuştu. 

Düzenlenen etkinliğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, Yeşilay Şırnak Şube Başkanı Mahsun Çağın, Yeşilay gönüllüleri ile 40 bisiklet tutkunu katıldı.