ŞIRNAK’TA GENÇ KIZIN HAYALLERİ YARIM KALMADI

Şırnak Devlet Hastanesinde görev yapan Göğüs Cerrahisi Uzmani Op.Dr Sezer Aslan, üniversite sınavına 2 gün kala Remziye Erbey’i başarılı bir şekilde ameliyat ederek sınava yetiştirdi.

ŞIRNAK’TA GENÇ KIZIN HAYALLERİ YARIM KALMADI
SAĞLIK 18.07.2024 09:39:00 0

Şırnak Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Sezer Aslan, Remziye Erbey’i perfore hidatik kist nedeniyle kapalı akciğer cerrahisi ile başarılı bir ameliyat gerçekleştirerek, sınava 2 gün kala Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) yetiştirerek hayallerinin ertelenmesini önledi.

Op. Dr. Sezer Aslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Remziye ile sınavdan 2 gün önce tanıştık. Perfore hidatik kist nedeniyle kapalı cerrahi yaptık ve göğüs tüpüyle sınava girmesi için ÖSYM ile yazıştık. Kapalı cerrahi ve anestezi ekibinin ağrı kesici işlemleri ile ameliyattan 2 gün sonra dreni ile sınavına girdi. 2 hafta sonra kontrole geldiğinde ise karşı akciğerindeki kistinin de patladığını gördük ve yine kapalı yöntemle ameliyatını tamamladık. Bugün sınav sonucu açıklandı ve artık o bir doktor adayı kendisini tebrik eder hayatında sağlıklı günler dilerim.”